u bent hier: home | onze vloeren | old dutch vloeren

Old Dutch verouderde vloeren

Old Dutch is eigenlijk een verzamelnaam voor verouderde vloeren. Vloeren die bewust beschadigd worden door het te trommelen of te kastijen. Daarnaast kan de vloer gerookt, gestoomd, geborsteld en geschraapt worden. Ten slotte is de vloer nagenoeg niet meer te onderscheiden van parket dat honderden jaren oud is. Deze uitstraling dankt het aan de levendige structuur, nerf tekeningen en noesten die u als het ware de geschiedenis van de boom vertellen. Kom vrijblijvend langs in onze showroom of maak een afspraak op maat.

Old Dutch vloeren: ken de voordelen

De vloeren kunnen geleverd worden in verouderd tapis of verouderd bourgogne, maar ook als duoplank. In geval van tapis of bourgogne worden de plankjes “zichtbaar” gespijkerd en verlijmd op een spaanplaat tussenlaag. Meestal wordt eikenhout als basis gebruikt. Met een verouderde vloer geeft u uw vloer en uw woning een geheel eigen karakter. Met Old Dutch vloeren profiteert u van vele voordelen. Wij hebben de belangrijkste kenmerken en voordelen voor u op een rijtje gezet:

Nieuwe beschadigingen vallen niet op;
Unieke en authentieke uitstraling;
In vele kleurstellingen leverbaar;
Leverbaar in traditioneel parket en als duoplank;
Vaak is eikenhout de basis;
Komen reeds afgewerkt vanaf de fabriek;
Ook mogelijk op vloerverwarming

Neem vrijblijvend contact op

Bent u geïnteresseerd in een Old Dutch vloer? Kom vrijblijvend langs tijdens onze openingstijden of maak een afspraak. Om u nog beter van dienst te zijn, bieden wij u de mogelijkheid om een afspraak buiten de vaste openingstijden te maken. Heeft u vragen? Neem contact met ons op door te bellen naar 076 5712098. Tot ziens bij Excellent Parket!

verouderde plankenvloer verouderde plankenvloer
verouderde patroonvloer verouderde patroonvloer
verouderde plankenvloer verouderde plankenvloer