u bent hier: homepage | over ons

Over ons en hoe we werken

Ruud en Colinda van den Maagdenberg zijn de eigenaren van Excellent Parket aan de Ambachtsweg 8 te Bavel. Deze speciaalzaak op het gebied van houten vloeren bestaat al bijna 25 jaar en zelf heeft Ruud al meer dan 25 jaar ervaring met vloeren. Excellent Parket heeft een eigen legbedrijf en werkt uitsluitend met leveranciers van topkwaliteit hout. Door deze mix van vakmanschap en de keuze voor de beste houtsoorten krijgt u gegarandeerd een vloer zonder zorgen.

Eerlijk advies aan huis of in onze winkel

Met een houten vloer, of het nu een traditioneel of een ander soort parket is, moet je een heel leven lang kunnen doen. Het is daarom van groot belang dat de vloer die u kiest, perfect bij u past. Daarom hechten wij veel waarde aan een eerlijk advies. Als het om een vloer gaat in een bestaande woning dan komen we graag bij u langs. Klanten met een woning in aanbouw adviseren wij om hun bouwtekening mee te nemen.

Onze manier van werken op weg naar uw droomvloer

Bent u op zoek naar een nieuwe (houten) vloer, dan helpen we u daar graag bij. We nemen de tijd voor u door een afspraak op maat te plannen. Vervolgens luisteren we naar uw wensen. Zodra de meeste zaken bekend zijn gaan we aan de gang met onze unieke sfeerstudio. Hiermee brengen we uw vloer tot leven. We bepalen kleur, legpatroon en afwerking. Voorafgaand aan het leggen komen we uw vloer inmeten en, indien nodig, bepalen we het vochtgehalte van de ondervloer. In overleg plannen we een legdatum en zorgen ervoor dat uw vloer perfect gelegd wordt.

Excellent Sfeerstudio wij brengen uw vloer tot leven

Om u optimaal te adviseren maken wij gebruik van een unieke sfeerstudio in onze showroom. Hiermee brengen we uw nieuwe vloer tot leven... Maak een afspraak

Over onze leveranciers garantie voor een perfecte vloer

Excellent Parket werkt alleen maar met de beste leveranciers op het gebied van houten vloeren. Zij bewaken belangrijke zaken zoals maatvastheid, vochtigheid en sortering van het hout. Mocht er onverhoopt toch nog een probleem ontstaan met het hout na het leggen, dan kennen zij ook hun verantwoordelijkheid. Onze belangrijkste leveranciers zijn Lieverdink Parket, Albers Parket en Hakwood. Leveranciers die ergens voor staan!

Bona Gecertificeerd Vakman

Bona gecertificeerd vakmanOnlangs heeft Ruud van den Maagdenberg (parketteur en eigenaar Excellent-Parket) een cursus gevolgd bij Bona, waardoor hij zich nu Bona gecertificeerd vakman mag noemen. De Bona Gecertificeerde Vakmannen zijn professionals / specialisten als het gaat om het leggen of renoveren van houten vloeren. Zij schuren uw houten vloer stofvrij!

Excellent Parket is lid van de CBW erkend woonwinkel service, kwaliteit en garantie

Excellent Parket is lid van de CBW erkende woonwinkel Excellent Parket is aangesloten bij de CBW erkende woonwinkel.

De kwaliteit in advisering, begeleiding, levering, vakkennis, vakmanschap, garantievoorwaarden en nazorg heeft de CBW erkende woonwinkels vastgelegd. Helder, doorzichtig en volgens strenge normen en eisen. Bij een onverhoopt geschil is er de Geschillencommissie Parket die waakt over de naleving van deze voorwaarden.

Wilt u zekerheid en garantie, koop dan uw vloer bij een CBW erkend lid!