u bent hier: homepage | onderhoud & renovatie

Onderhoud & renovatie

Onderhoud aan uw houten vloer, zoals uw houten vloer schuren of uw parketvloer schuren en lakken kunt u het beste laten uitvoeren door de specialist nabij Breda. Door goed en consequent onderhoud van uw vloer houdt u uw vloer in perfecte conditie. Maar wat nu als uw vloer niet meer in conditie is? Of als u besluit uw huis uit te bouwen en er een stuk vloer aangelegd moet worden (aanhelen). Het kan natuurlijk ook zijn dat u (water) schade heeft gehad. Ook dan kunnen wij uw vloer in de meeste gevallen weer zodanig renoveren dat het lijkt alsof u een nieuwe vloer heeft aangeschaft. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden van Excellent Parket.

Laat onderhoud, zoals het schuren van uw houten vloer over aan de specialist nabij Breda

We kunnen ons voorstellen dat u opziet tegen het periodiek onderhoud van uw vloer. Afhankelijk van het gebruik van uw vloer adviseren wij u ieder half jaar de vloer een ‘’kleine beurt’’ te geven. Dit houdt in de vloer goed te reinigen en daarna te voorzien van een onderhoudsolie, een polish of een waslaag. Wij bieden u de mogelijkheid om dit werk uit handen nemen. Voordeel voor u: een vloer die tijdig en op de juiste manier wordt onderhouden en altijd in conditie is.

De grote beurt: schuren en afwerken

Na verloop van tijd kan het nodig zijn uw vloer een ‘’grote beurt’’ te geven. Dit houdt in de gehele vloer kaal te schuren en opnieuw af te werken met een olie, lak of hardwax. Het is lastig om daar een exacte termijn aan te hangen. Dit heeft namelijk te maken met het gebruik van uw vloer. Bij een familie met kinderen en huisdieren heeft uw vloer meer te lijden dan bij een alleenstaande. Maar meestal is eens in de 10 jaar die termijn wel aangebroken. Een andere reden om uw vloer te laten schuren en opnieuw af te laten werken door de specialist nabij Breda kan zijn omdat er een schade is ontstaan of omdat u simpelweg een andere afwerking wilt. Bij Excellent Parket ziet uw vloer er na behandeling weer uit als nieuw. En: wij schuren stofvrij! Vraag een offerte aan.

Wanneer kiest u voor aanhelen?

vloerrenovatie en aanhelingOnder aanhelen wordt verstaan een stuk van hetzelfde parket aanleggen. Dit kan nodig zijn indien u uw woning bijvoorbeeld besluit uit te bouwen en de bestaande vloer wilt doortrekken. Ook bij schade, waarbij een gedeelte van de vloer verwijderd en vervangen dient te worden. Na aanheling adviseren wij u de parketvloer geheel te laten schuren en lakken door onze ervaren parketteurs dichtbij Breda. Dit om kleurverschillen tussen het oude en nieuwe gedeelte tot een minimum te beperken.

Uw trappen bekleden met parket

traprenovatieOok trappen kunnen bekleed worden met parket. Als u eenheid wilt en uw vloer zoveel mogelijk wilt laten doorlopen is het fraai om uw trap daarbij te betrekken. Praktisch iedere trap is te bekleden met parket. Parketvloer schuren en lakken in de regio van Breda laat u natuurlijk over aan de professionals van Excellent Parket.

Uw vloer in goede conditie met de juiste onderhoudsmiddelen

Om uw vloer goed in conditie te houden is het belangrijk goede kwaliteit producten te gebruiken. Goedkope producten doen meer schade dan goed aan uw vloer. Bij Excellent Parket vindt u voor iedere vloer de juiste reinigings- en onderhoudsmiddelen. En hebben we het niet, dan kunnen we het voor u bestellen. Wij bezorgen ook aan huis! Wanneer u vragen heeft over het onderhoud van uw houten vloeren of het schuren en lakken van uw parketvloer, neemt u contact op met de specialisten van Excellent Parket, niet ver gelegen van Breda. Bel naar 076 5712098. Wij helpen u graag verder.