De beste vloer voor een industrieel interieur

Excellent Parket

Een industrieel interieur is enorm populair. Wij ontvangen regelmatig de vraag welke vloer daar het beste bij past. De beste vloer voor een industrieel interieur is afhankelijk van de kleuren van het industrieel interieur. Het blijft altijd een smaak-kwestie, maar wij delen graag de trends ter inspiratie.

Kenmerken industrieel interieur

Om de juiste vloer te kiezen voor een industrieel interieur kijken wij naar de kenmerken van het interieur. Zien wij mangohout terug in het interieur of juist licht eiken meubels? Dat kan van invloed zijn op de vloer of lak die hier het mooiste bij kleurt.

Veel mensen kiezen voor een visgraatvloer in de woonkamer in combinatie met meubels van mango-/eikenhout. Kijk bijvoorbeeld maar naar onderstaande afbeeldingen van Pinterest.

Visgraat is de trend!

Een visgraatvloer heeft een stijlvol uiterlijk en geeft een luxe uitstraling. Dit gaat goed gepaard met een industrieel interieur en een stalendeur. Een visgraat vloer is zowel verkrijgbaar als houten vloer maar ook als PVC. Het is bijna niet van elkaar te onderscheiden.

Voor welk materiaal kunt u dan het beste kiezen? Dat ligt in veel gevallen aan het budget. Heeft u speciaal een budget opgebouwd voor uw vloer? Kies dan voor een houten variant voor het mooiste resultaat. Is uw budget iets lager maar wilt u dezelfde look? Dan is PVC ook een uitstekende keuze. In onze showroom, vlakbij Breda, hebben wij verschillende visgraatvloeren van elk materiaal. Hout, PVC, laminaat, u vindt het bij Excellent Parket!

Kleuren visgraatvloer

Visgraatvloeren zijn bij Excellent Parket in verschillende kleuren beschikbaar. Onderstaande kleuren vindt u terug in ons assortiment:

  • Witte visgraatvloer
  • Grijze visgraatvloer
  • Naturel visgraatvloer
  • Bruine visgraatvloer
  • Zwarte visgraatvloer


Natuurlijk kunnen wij ook nog een olie of wax aanbrengen op uw vloer om de kleur aan te passen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk onderstaande foto’s eens of neem contact met ons op.

verouderde vloer
Laminaat vloeren Breda

Visgraat vloer van Excellent Parket

Excellent Parket in Bavel heeft verschillende visgraatvloeren liggen. Welke keuze u ook maakt, Excellent Parket is de juiste plek om de keuze te maken. Maak gebruik van ons deskundig advies op maat en ons ruime assortiment in de showroom. Maak een afspraak, dan zetten wij de koffie klaar.

Met de vloeren van Excellent Parket

Komt uw vloer tot leven

Kom langs in de showroom voor deskundig advies op maat!