Nieuws

Excellent Parket

Stel uw houten vloer op maat samen

Stel uw houten vloer op maat samen

Het samenstellen van uw ideale woonruimte gaat veel verder dan alleen het kiezen van de juiste kleur voor de muren of het vinden van de perfecte bank. De vloer is een cruciaal element dat het uiterlijk, het gevoel en de functionaliteit van uw huis bepaalt. Een houten vloer voegt onmiddellijke warmte en karakter toe aan een ruimte, en de mogelijkheid om uw vloer op maat samen te stellen zorgt ervoor dat u een vloer krijgt die perfect bij uw smaak en levensstijl past.

Lees verder »
Kurkvloer versus laminaat

Kurkvloeren versus laminaat

Het kiezen van de juiste vloer voor uw huis of kantoor is een moeilijke klus. Met een groot aantal opties beschikbaar, kan het lastig zijn om te beslissen welke vloer het beste bij u past. Om de keuze makkelijker te maken vergelijken we voor u twee populaire vloeropties: kurkvloeren en laminaat. We bekijken de voor- en nadelen van beide vloeren om u te helpen bij uw keuze.

Lees verder »
blogs

De beste vloer voor een industrieel interieur

Een industrieel interieur is enorm populair. Wij ontvangen regelmatig de vraag welke vloer daar het beste bij past. De beste vloer voor een industrieel interieur is afhankelijk van de kleuren van het industrieel interieur. Het blijft altijd een smaak-kwestie, maar wij delen graag de trends ter inspiratie.

Lees verder »

Multiplank vloeren Breda

Multiplanken hebben een massief houten toplaag die is verlijmd op een multiplex plank. De massieve toplagen worden vaak geleverd in Europees eiken: een harde en duurzame houtsoort. Maar ook houtsoorten als beuken, merbau, afzelia worden toegepast. Excellent Parket in Breda (Bavel) biedt een ruim assortiment multiplank vloeren.

Lees verder »
laminaatvloeren

Laminaat Breda

Een laminaatvloer is al lange tijd niet meer weg te denken uit de Nederlandse woningen. Dit komt voornamelijk door de vele voordelen die laminaat met zicht mee brengt. Bent u op zoek naar een nieuwe laminaatvloer? Kom dan langs bij Excellent Parket in Breda (Bavel) en laat u inspireren door het ruime assortiment!

Lees verder »
houten vloeren breda

Houten vloeren Breda

Houten vloeren, ze zijn er in verschillende maten, kleuren en diktes. Excellent Parket in Breda (Bavel) helpt u graag bij het uitzoeken van uw nieuwe houten vloer die aansluit bij uw woning en interieur. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Lees dan snel verder.

Lees verder »
onze vloeren

Parket Breda

Bent u net verhuisd of op zoek naar een andere uitstraling van uw woning? Dit kan met een parketvloer! Parketvloeren zijn kwalitatief erg sterk en hebben een warme, natuurlijke uitstraling. Excellent Parket in Breda (Bavel) heeft een ruim aanbod aan parketvloeren. Van verouderde vloeren tot een samengesteld parket. Voor ieder wat wils! Kom langs in onze showroom voor persoonlijk advies van onze ervaren medewerkers.

Lees verder »
visgraatvloer breda

Visgraatvloer Breda

Een vloer is een van de basiselementen van uw woning en interieur. Het is daarom belangrijk dat u een vloer kiest die perfect bij u past. Een visgraatvloer is al jaren een vloer die veel gekozen wordt. En dat is niet heel gek, want het is een veelzijdige vloer die goed tot zijn recht komt in diverse interieurstijlen. Of u nu van modern, industrieel of klassiek houdt: een visgraatvloer geeft veel sfeer en warmte.

Bent u op zoek naar een visgraatvloer? Dan bent u bij Excellent Parket in Breda aan het goede adres!

Lees verder »

Een gezond leefklimaat

Een gezond leefklimaat is nu belangrijker dan ooit. Naast de regels van het RIVM, kunnen we thuis ook een gezonder leefklimaat creëren om de verspreiding van het virus zoveel mogelijk te voorkomen. Wij geven u 6 tips!

Lees verder »