Laminaat Breda

Excellent Parket

Een laminaatvloer is al lange tijd niet meer weg te denken uit de Nederlandse woningen. Dit komt voornamelijk door de vele voordelen die laminaat met zicht mee brengt. Bent u op zoek naar een nieuwe laminaatvloer? Kom dan langs bij Excellent Parket in Breda (Bavel) en laat u inspireren door het ruime assortiment!

Soorten laminaatvloeren

Laminaatvloeren zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Zo kunt u kiezen voor een laminaatvloer met een tegellook of een houtlook. Excellent Parket is gespecialiseerd in laminaat met een houtlook. Ons laminaat is verkrijgbaar in verschillende diktes, breedtes en lengtes.

Voordelen laminaatvloer

Laminaat heeft veel voordelen ten opzichte van andere vloeren. Benieuwd? Lees snel verder!

 • Makkelijk onderhoud
  Een laminaatvloer is relatief makkelijk te onderhouden. U hoeft de vloer alleen stof te zuigen en af en toe te dweilen met lauwwarm water. Is uw vloer wat viezer? Gebruik dan een speciale laminaatreiniger door het water, géén normale zeep. Het is niet nodig om uw laminaat opnieuw af te werken in tegenstelling tot een houten vloer.
 • Hygiënisch en antiallergisch
  Doordat een laminaatvloer makkelijk is in onderhoud, is de vloer erg hygiënisch. Daarnaast houdt de vloer geen stof vast waardoor de vloer met recht een antiallergische vloer is.
 • Uitgebreide keuze dessins en kleuren
  Zoals al aangegeven is laminaat verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en dessins/looks.
 • Gemakkelijk zelf te leggen
  Een laminaatvloer wordt gelegd door middel van een kliksysteem. Hierdoor is het relatief eenvoudig om de vloer zelf te leggen.
 • Duurzaam en sterk
  Tegenwoordig wordt laminaat duurzaam en sterk geproduceerd, waardoor een laminaatvloer erg lang mee kan. Afhankelijk van de dikte van de vloer gaat laminaat tussen de 5 en 20 jaar mee. Zo hoeft u niet snel weer een nieuwe vloer aan te schaffen.
 • Prijs
  Voor velen is de prijs wellicht het grootste voordeel van een laminaatvloer. Laminaat is in veel gevallen relatief goedkoop ten opzichte van een houten vloer.

Kies een vloer die perfect bij u past in Breda

maak een afspraak

Het is belangrijk dat de vloer die u kiest in Breda, perfect voldoet aan uw wensen en behoeften. U moet lang onbezorgd genieten van uw vloer. Het is van groot belang dat u een goede keuze maakt. Daarom hebben wij in onze showroom een unieke sfeerstudio ingericht waarmee we praktische alle mogelijkheden kunnen laten zien op het gebied van houten vloeren. Een afspraak maken? Bel naar 076 5712098. Heeft u vragen over laminaat vloeren in de omgeving van Breda of overige vragen? Ook dan mag u ons contacteren. Tot snel bij Excellent Parket.

Laminaat in combinatie met vloerverwarming

Wilt u net dat beetje extra comfort in huis halen en houdt u niet van koude voeten? Kies dan voor een vloerverwarming onder uw laminaat! U dient hierbij wel een geschikte ondervloer te kiezen. Onze specialisten adviseren u hier uiteraard graag over.

Laminaatvloeren bij Excellent Parket in Breda

Bent u overtuigd van een laminaatvloer? Kom dan ons ruime assortiment bekijken in onze showroom in Breda! Onze specialisten adviseren u graag over de mogelijkheden op basis van uw wensen.

Met de vloeren van Excellent Parket

Komt uw vloer tot leven

Kom langs in de showroom voor deskundig advies op maat!