Multiplank vloeren Breda

Excellent Parket

Multiplanken hebben een massief houten toplaag die is verlijmd op een multiplex plank. De massieve toplagen worden vaak geleverd in Europees eiken: een harde en duurzame houtsoort. Maar ook houtsoorten als beuken, merbau, afzelia worden toegepast. Excellent Parket in Breda (Bavel) biedt een ruim assortiment multiplank vloeren.

Voordelen multiplank vloer

Multiplank vloeren hebben veel voordelen. Zo zijn ze bijvoorbeeld milieubewust, hebben ze een warme uitstraling en een lange levensduur, maar dat is nog niet alles. Wij hebben de voordelen voor u op een rijtje gezet

  • Geschikt voor vloerverwarming
  • Makkelijk te leggen
  • Duurzaam
  • Lange levensduur
  • Minimale werking
  • Echt hout
  • Zwevend en vast verlijmd te plaatsen
  • Zeer stabiel door de opbouw

Verschil lamelparket en multiplanken

Het verschil tussen lamelparket en een multiplank vloer zit in de materiaalopbouw van de vloeren. Zo bestaat een multiplank vloer uit een aantal lagen berken multiplex die verlijmd zijn. Daarentegen zijn de planken van lamelparket opgebouwd uit vurenhout. Omdat vurenhout gemakkelijk te bewerken is, ligt de stabiliteit van een lamelvloer lager dan van een multiplex variant.

Multiplank visgraat

Een multiplank visgraat is niet meer weg te denken uit de moderne woningen! De visgraatvloer geeft een warme en moderne look aan uw woning. Een visgraatvloer kan met verschillende vloersoorten gelegd worden, zoals PVC, laminaat en hout. Dit zorgt voor veel diversiteit, waardoor er altijd een visgraatvloer is die past bij uw woning en interieur.

Multiplank vloeren bij Excellent Parket in Breda

Bent u op zoek naar een mooie multiplank vloer? Kom langs in onze showroom in Breda (Bavel) om onze verschillende vloeren van dichtbij te bekijken. Onder het genot van een kop koffie laten we u in onze showroom graag de vele mogelijkheden zien. Neem vandaag nog contact met ons op.

Met de vloeren van Excellent Parket

Komt uw vloer tot leven

Kom langs in de showroom voor deskundig advies op maat!