Onderhoud en renovatie

Excellent Parket

Natuurlijk wilt u zolang mogelijk genieten van uw (nieuwe) vloer. Met het juiste onderhoud kan dat! Bij Excellent Parket vindt u voor iedere vloer de juiste reinigings- en onderhoudsmiddelen.

Heeft u een houten vloer die niet meer in de allerbeste conditie is? Dan kunnen wij uw vloer in de meeste gevallen weer zodanig renoveren dat het lijkt alsof u een nieuwe vloer heeft. Voor advies op maat kunt u altijd contact met ons opnemen. Voor onderhoud en renovatie kunt u terecht bij Excellent Parket.

Waarom uw vloer laten onderhouden door Excellent Parket?

Vloeronderhoud

Voor het beste vloeronderhoud wilt u natuurlijk een expert. Excellent Parket heeft jarenlange ervaring in vloeronderhoud. Of het nu gaat om samengesteld eiken parket of een pvc vloer, onze professionals verzorgen het vloeronderhoud tot in de puntjes. Voor vloeronderhoud in Breda en omstreken hebben wij de beste oplossing.

Houten vloer onderhouden

Het onderhoud voor houten vloeren kan een hoop stof geven bij het schuren. Excellent Parket heeft de middelen om stofvrij te schuren, zo heeft u er totaal geen last van. Verder onderhouden wij de vloeren enkel met de beste onderhoudsmiddelen van bijvoorbeeld Bona.

Wij onderhouden elke houten vloer

Waarom uw vloer laten renoveren door Excellent Parket?

Vloerrenovatie

Een vloer is in sommige gevallen toe aan een vloerrenovatie. Een houten vloer vervangen? Dan kiest u voor expertise, betrouwbaarheid en de beste vakmannen. In Breda en omgeving komt u dan automatisch uit bij Excellent Parket. Wij bieden u altijd een eerlijk advies en bepalen samen met u  of vloerrenovatie echt nodig is.

Is uw vloer niet meer in de beste conditie? Of gaat u verbouwen en past de vloer niet meer bij uw woonstijl? Excellent parket helpt u aan een prachtige nieuwe vloer.

Welke vloeren renoveren wij?

Een andere vloer laten renoveren? Neem contact met ons op voor eerlijk en gepast advies. Onze showroom is geopend op afspraak. U vindt ons op Ambachtsweg 8 in Bavel, nabij Breda.

Traprenovatie

Wilt u uw trap laten bekleden? Hout is een goede optie! Zo geeft u een totaal nieuwe look aan uw trap. Excellent Parket verzorgt uw traprenovatie van A tot Z. Onze professionals geven u graag advies over de mogelijkheden.

Een traprenovatie is goedkoper dan een compleet nieuwe trap en u heeft de keuze uit verschillende parketten. Benieuwd naar de kosten? Vraag direct een offerte op.

Vloerverwarming

Wilt u uw vloer voorzien van vloerverwarming? Dat kan! Let er wel op welke vloer u kiest in combinatie met vloerverwarming. Lang niet elke vloer past hier goed bij. Excellent Parket voorziet u in advies over vloerverwarming en houten vloeren. Uw vloer is bij ons in vertrouwde handen.

Waar u op moet letten hebben wij beschreven op onze vloerverwarming en hout pagina. Voor vragen, gepast advies of een prijsopgaaf neemt u gemakkelijk contact met ons op.

Met de vloeren van Excellent Parket

Komt uw vloer tot leven

Kom langs in de showroom voor deskundig advies op maat!