Onze vloeren

Excellent Parket

Een houten vloer brengt sfeer, warmte en karakter in huis. Het is belangrijk dat de vloer die u kiest, goed bij u past. In onze showroom hebben wij een unieke sfeerstudio ingericht waarmee we praktisch alle mogelijkheden kunnen laten zien op het gebied van houten vloeren. Naast houten vloeren leveren wij ook kurkvloeren, laminaat en pvc vloeren.

Excellente houten vloeren in Breda

Excellent Parket heeft verschillende houten vloeren en in onze showroom Breda (Bavel), bent u van harte welkom om deze te bekijken. Voor een geweldig gelaagd parket of een prachtige pvc vloer bent u bij Excellent Parket aan het juiste adres. Wij voorzien u graag van het beste advies. Door uw stijl te bespreken kunnen wij de meest passende vloeren adviseren.

Onze vloeren

Traditioneel parket

Traditioneel parket is het fundament van alle parketvloeren. De legwijze gaat al decennia terug en kenmerkt zich door de unieke bevestigingsmethode. Een gelaagd parket dat wordt geplaatst op een passende ondervloer is één van de meest bekende houten vloeren. Het traditionele parket verleent zich daarbij in de regelmaat goed voor vloerverwarming.

Samengesteld parket

Een meerlaags parket is stabiel dankzij de haakse verlijming van verschillende lagen. Vooral de massieve toplaag welke verlijmd is op een onderlaag van (meestal) watervast multiplex is stabiel. Hierdoor is een samengesteld parket is een veilige keuze en deze vloeren gaan tientallen jaren mee.

Verouderde vloeren

Verouderde vloeren danken hun uiterlijk aan de afwerkingsvorm. Een vloer kunt u schuren, schaven of borstelen om een authentiek uiterlijk te verwezenlijken. Een verouderde vloer is in verschillende soorten beschikbaar. Het is mogelijk om elke vloer te schuren, schaven of borstelen.

Laminaat vloeren

Veel mensen kiezen voor laminaat vloeren. Puur vanwege het gemak,  de onderhoudsarme en het uiterlijk. Laminaat past in elke woonruimte, of het nou de woonkamer, slaapkamer of overloop is. Laminaat is ook makkelijk te leggen en is een relatief goedkope oplossing als u op zoek bent naar een nieuwe vloer.

PVC vloeren

PVC vloeren zijn de meest populaire vloeren van het moment. De polyvinylchloride vloer is een kunststof vloer van hoogwaardige kwaliteit. Deze vloeren worden verlijmd of in een kliksysteem gelegd.

Visgraatvloer

Een visgraatvloer is heeft zijn naam te danken aan de manier waarop het is gelegd. In een visgraatvloer ligt de vloer in een patroon dat de laatste jaren enorm populair is. Met name een visgraat pvc vloer krijgt bij veel mensen de voorkeur.

Met de vloeren van Excellent Parket

Komt uw vloer tot leven

Kom langs in de showroom voor deskundig advies op maat!