Laminaatvloeren

Gemakkelijk in onderhoud

Laminaatvloeren zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit de Nederlandse woningen. Het gemakkelijke onderhoud, hygiëne, de uitgebreide keuzes in dessins en kleuren, uitvoeringen en de prijs hebben ervoor gezorgd dat laminaat één van de grootste groepen vloerbedekkers is in zowel slaapkamers als woonkamers, maar ook in projecten worden steeds meer laminaatvloeren toegepast. Door het kliksysteem zijn laminaatvloeren zelf te leggen. Door de juiste keuze van ondervloer wordt het loopcomfort van een laminaatvloer aanzienlijk verhoogd.

De voordelen

Laminaatvloeren

Perfectie voor ieder interieur

Al meer dan dertig jaar vertrouwen velen op de kwaliteit van Excellent parketvloeren. Met name onze laminaatvloeren van merken als Douwers Dekker en VivaFloors kenmerken zich door een kunsthars versterkte decorlaag op een stevige, waterafstotende HDF-ondergrond met een handig kliksysteem. Deze worden altijd zwevend aangebracht, zelfs bovenop vloerverwarming en -koeling.

U zult merken dat onze parketvloeren uitzonderlijk goed bestand zijn tegen krassen, vallende items en vlekken. Ze zijn ontworpen voor duurzaamheid, zijn gemakkelijk in onderhoud en simpel schoon te maken. Met de juiste ondervloer minimaliseert Excellent Parket geluid, zowel in de betreffende ruimte als naar aangrenzende ruimtes. Door de nieuwste printtechnieken bieden we een uitgebreid assortiment aan realistische hout- en steenpatronen in diverse maten en diktes. Voor elke vloer hebben we ook de perfecte afwerkingsmogelijkheden.

Laminaatvloeren

Waarom kiezen voor Excellent parket?

Voor deskundig advies en de juiste keuze nodigen we u graag uit in onze showroom in Bavel.

De Excellent Parket Beleving

Innovatie ontmoet traditie: Bij Excellent Parket fuseren we de eeuwige charme van klassiek hout met de voorhoede van vloertechnologie. Dit levert een vloer op die zowel visueel als functioneel indruk maakt.

Persoonlijke benadering: Iedere ruimte heeft zijn eigen karakter. Daarom hebben we een breed scala aan stijlen en finishes om aan uw wensen te voldoen. Of u nu een hedendaagse look of een traditionele flair wenst, bij Excellent Parket vindt u wat u zoekt.

Vakkundige plaatsing: Onze gecertificeerde professionals zorgen voor een feilloze installatie, waardoor u jarenlang kunt genieten van de elegantie en duurzaamheid van uw Excellent Parketvloer. We bieden garantie op zowel het product als de plaatsing, zodat u met vertrouwen kunt kiezen.

Duurzaamheid voorop: We zijn toegewijd aan duurzaamheid. Van het zorgvuldig kiezen van hout uit verantwoord beheerde bossen tot milieuvriendelijke productiemethoden, bij Excellent Parket staat de planeet voorop.

Ontdek in onze showroom

Ervaar de kwaliteit en pracht van Excellent Parket zelf. Kom langs en laat u inspireren. Onze experts staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te assisteren bij het selecteren van de ideale vloer.

Klanttevredenheid staat centraal

Bij Excellent Parket is uw tevredenheid onze drijfveer. Vanaf het eerste contact tot de uiteindelijke plaatsing, uw tevredenheid is wat telt. We zijn vereerd dat zoveel klanten ons aanraden bij hun naasten, en we hopen u binnenkort te mogen verwelkomen in de Excellent Parket showroom.

Met de vloeren van Excellent Parket

Komt uw vloer tot leven

Kom langs in de showroom voor deskundig advies op maat!