PVC vloeren

PVC vloeren winnen aan populariteit vanwege hun duurzaamheid, veelzijdigheid en esthetische aantrekkingskracht. Bij Excellent Parket zijn we trots op ons assortiment van hoogwaardige PVC vloeren, inclusief die van onze gerenommeerde leverancier, Douwes Dekker.

Ons aanbod

Bij Excellent Parket beschikken we over een breed aanbod PVC vloeren, inclusief die van Douwes Dekker. Ons assortiment omvat verschillende stijlen, kleuren en dessins, zodat u de perfecte vloer kunt vinden die past bij uw smaak en interieur. Bekijk onze beschikbare vloeren voor een volledige lijst van onze beschikbare PVC vloeren.

Excellent Parket x Douwes Dekker

Ontdek de collectie PVC-vloeren van Excellent Parket, met inbegrip van onze Douwes Dekker selectie! Elk ontwerp in onze collectie biedt een natuurlijke uitstraling, variërend van diverse houtdecoren tot steendecoren met een moderne betonlook. De subtiele 4-zijdige mini-vellingkant draagt bij aan een verfijnd beeld, terwijl de 0,55 mm dikke slijtlaag uitzonderlijke duurzaamheid garandeert. Klinkt indrukwekkend, toch?

Maar er is meer: de riante planken bieden tot wel 16 verschillende planken per decor, wat resulteert in minder herhaling en een zeer natuurgetrouwe uitstraling. Bovendien bieden we trendy patronen zoals visgraat of Hongaarse punt. Een zeer veelzijdige collectie dus, allemaal met de fantastische voordelen van PVC!

Betrouwbare PVC

Onze Douwes Dekker® PVC-vloeren serie onderscheidt zich door de ruime keuze in waterbestendige vloeren. Ze zijn zonder uitzondering geschikt voor zowel de badkamer als de keuken. PVC-vloeren staan bekend om hun aangename loopcomfort en uitstekende geluiddemping – een bonus voor uw benedenburen! PVC biedt een comfortabel gevoel onder de voeten en is perfect te combineren met vloerverwarming en -koeling. Maak uw vloerervaring compleet en vraag ons naar bijpassende randafwerking.

Wat zijn PVC vloeren?

PVC vloeren zijn gemaakt van polyvinylchloride, een type kunststof dat bekend staat om zijn sterkte en duurzaamheid. Deze vloeren zijn verkrijgbaar in twee varianten: de klikversie en de plakversie. Beide versies hebben hun eigen unieke voordelen en zijn geschikt voor verschillende toepassingen, afhankelijk van uw specifieke behoeften.

Maar er is meer: de riante planken bieden tot wel 16 verschillende planken per decor, wat resulteert in minder herhaling en een zeer natuurgetrouwe uitstraling. Bovendien bieden we trendy patronen zoals visgraat of Hongaarse punt. Een zeer veelzijdige collectie dus, allemaal met de fantastische voordelen van PVC!

PVC vloeren van Douwes Dekker

Douwes Dekker is een van onze vertrouwde leveranciers van PVC vloeren. Ze staan bekend om hun kwalitatief hoogwaardige vloeren en bieden een breed scala aan natuurgetrouwe hout- en steendecors in diverse formaten. Met Douwes Dekker PVC vloeren kunt u rekenen op een vloer die niet alleen mooi, maar ook duurzaam en functioneel is.

Voordelen van PVC vloeren

Bezoek onze showroom

We nodigen u uit om onze showroom te bezoeken voor deskundig advies op maat. Ons team van ervaren professionals staat klaar om u te helpen bij het kiezen van de perfecte PVC vloer voor uw huis of bedrijf. Persoonlijke service staat voor ons op de eerste plek, wij heten u graag welkom met een kop koffie om uw wensen te bespreken.

PVC vloeren van Excellent Parket bieden een combinatie van duurzaamheid, stijl en functionaliteit. Of u nu op zoek bent naar een vloer voor uw huis of bedrijf, onze PVC vloeren zijn een uitstekende keuze. Neem vandaag nog contact met ons op of bezoek onze showroom om onze collectie te bekijken.