Over ons

Excellent Parket

Een vloer zonder zorgen

Excellent Parket

Ruud en Colinda van den Maagdenberg zijn de eigenaren van Excellent Parket aan de Ambachtsweg 8 te Bavel. Deze speciaalzaak op het gebied van houten vloeren bestaat al ruim 30 jaar. Zelf heeft Ruud al meer dan 30 jaar ervaring met vloeren. Het ambacht van parketmeester staat bij Excellent Parket hoog in het vaandel. Zo hebben we een eigen legbedrijf en werken we uitsluitend met leveranciers van topkwaliteit hout. Door deze mix van vakmanschap en de keuze voor de beste materialen krijgt u gegarandeerd een vloer zonder zorgen.

Eerlijk advies

aan huis of in de winkel

Met een houten vloer, of het nu een traditioneel parket is of een ander soort, moet je een heel leven lang kunnen doen. Het is daarom van groot belang dat de vloer die u kiest, perfect bij u past. Daarom hechten wij veel waarde aan een eerlijk advies. Als het om een vloer gaat in een bestaande woning dan komen we graag bij u langs. Klanten met een woning in aanbouw adviseren wij om hun bouwtekening mee te nemen.

Over onze leveranciers

garantie voor een perfecte vloer

Excellent Parket werkt alleen met de beste leveranciers op het gebied van houten vloeren. Zij bewaken belangrijke zaken zoals maatvastheid, vochtigheid en sortering van het hout. Mocht er onverhoopt toch nog een probleem ontstaan met het hout na het leggen, dan kennen zij ook hun verantwoordelijkheid. Onze belangrijkste leveranciers zijn Lieverdink ParketAlbers Parket en Hakwood. Leveranciers die net als ons staan voor kwaliteit!

Bona Gecertificeerd Vakman

Ruud van den Maagdenberg

Ruud van den Maagdenberg (parketteur en eigenaar Excellent-Parket) is Bona gecertificeerd vakman. De Bona Gecertificeerde Vakmannen zijn professionals/specialisten als het gaat om het leggen of renoveren van houten vloeren. Zij schuren uw houten vloer stofvrij!

Excellent Parket is lid van de CBW erkend woonwinkel

service, kwaliteit en garantie

Excellent Parket is aangesloten bij de CBW erkende woonwinkel.

De kwaliteit in advisering, begeleiding, levering, vakkennis, vakmanschap, garantievoorwaarden en nazorg heeft de CBW erkende woonwinkels vastgelegd. Helder, doorzichtig en volgens strenge normen en eisen. Bij een onverhoopt geschil is er de Geschillencommissie Parket die waakt over de naleving van deze voorwaarden.

Wilt u zekerheid en garantie, koop dan uw vloer bij een CBW erkend lid!

Met de vloeren van Excellent Parket

Komt uw vloer tot leven

Kom langs in de showroom voor deskundig advies op maat!