Parket Breda

Excellent Parket

Bent u net verhuisd of op zoek naar een andere uitstraling van uw woning? Dit kan met een parketvloer! Parketvloeren zijn kwalitatief erg sterk en hebben een warme, natuurlijke uitstraling. Excellent Parket in Breda (Bavel) heeft een ruim aanbod aan parketvloeren. Van verouderde vloeren tot een samengesteld parket. Voor ieder wat wils! Kom langs in onze showroom voor persoonlijk advies van onze ervaren medewerkers.

Soorten parketvloeren

Excellent Parket heeft een ruim assortiment aan parketvloeren. Op zoek naar een verouderde vloer met een authentiek karakter? Old Dutch vloeren zijn hier zeer geschikt voor. Als u op zoek bent naar een vloer waarbij verschillende legpatronen mogelijk zijn, bieden wij traditioneel parket aan. De visgraatvloer en Hongaarse punt zijn erg populair en een perfect voorbeeld van een legpatroon van onze traditionele parketvloeren. Het visgraatparket en de Hongaarse punt zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en afwerkingen. Dit zorgt voor zowel een klassieke als modern klassieke uitstraling van uw ruimte.

Bent u juist op zoek naar een planken uitstraling? Het samengesteld parket is verkrijgbaar in duo planken, lamel parket en fineer parket. Hiermee is het een fijne parket soort om mee te werken en zijn er heel veel variaties mogelijk. Dik of dun, zwevend of vast? Alles is te overleggen! Alle parketvloeren hebben hun eigen voordelen en charmes.

Liever een ander soort vloer dan parketvloeren? Excellent Parket biedt ook pvc-vloerenlaminaatvloeren en kurkvloeren!

Onderhoud en renovatie

Naast het aanleggen van parketvloeren is Excellent Parket ook gespecialiseerd in het onderhouden en renoveren van parketvloeren. Door uw vloer eens in de zoveel tijd een onderhoudsbeurt te geven, kunt u zo lang mogelijk van uw parketvloer genieten. Onze specialisten komen graag bij u langs om u te voorzien van het beste onderhoudsadvies. Ook voor een vloerverlenging of het herstellen van schade bent u bij Excellent Parket aan het juiste adres.

Parketvloeren bij Excellent Parket in Breda

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een parketvloer bij u thuis? Kom langs in onze showroom in Breda (Bavel) om de verschillende soorten vloeren te bekijken. Onze ervaren vloerspecialisten denken graag met u mee om u van het beste advies te voorzien. Neem gerust contact met ons op!

Met de vloeren van Excellent Parket

Komt uw vloer tot leven

Kom langs in de showroom voor deskundig advies op maat!