Parketvloer laten leggen

Excellent Parket

Uiteraard wilt u een parketvloer laten leggen door een professioneel bedrijf. Daarom kiest u voor Excellent Parket. Al jarenlang zijn wij gespecialiseerd in het leggen van allerlei vloeren. Of het nu gaat om een parketvloer, visgraat parket, lamelparket of een andere houtenvloer, bij ons bent u aan het juiste adres. Heeft u al een specifiek soort vloer in gedachten of laat u zich graag adviseren door onze enthousiaste en deskundige medewerkers? U bent van harte welkom in onze showroom in Bavel.

Een parketvloer laten leggen

in een bestaande woning

Is uw huidige vloer toe aan vervanging en wilt u opnieuw een parketvloer laten leggen? Onze leggers komen graag bij u langs. Is er een gedeelte van uw huidige vloer nog bruikbaar? Dan adviseren wij u om het goede deel van het parket aan te helen. Het slechte gedeelte wordt verwijderd en vervangen. Na het aanhelen wordt de vloer geheel geschuurd en afgewerkt om kleurverschillen tussen het oude en nieuwe gedeelte tot het minimum te beperken. Uiteraard schakelt u ons ook in wanneer u een parketvloer in een nieuwe woning wilt laten leggen. Heeft u iets specifieks in gedachten? Zoals eenĀ kurkvloer? Laat het ons vooral weten. Onze ervaren medewerkers gaan geen uitdaging uit de weg.

Kom langs

in onze showroom

Wilt u de vloeren in het echt komen kijken? Onze showroom is op dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag geopend. Heeft u vragen of ontvangt u graag meer informatie over het laten leggen van een parketvloer? U kunt ons bereiken via het telefoonnummer 076-5712098.

Met de vloeren van Excellent Parket

Komt uw vloer tot leven

Kom langs in de showroom voor deskundig advies op maat!