Duoplank vloer

Excellent parket

U bent op zoek naar een stijlvolle vloer waar u lang van kunt genieten: kies de duoplank vloer van Excellent Parket. Wanneer u kiest voor een duoplank vloer, kiest u voor een unieke en authentieke uitstraling. Excellent Parket heeft duoplank parket voor u in huis! Vraag vrijblijvend een offerte aan of kom langs in onze showroom.

Een duoplank vloer

van hoogwaardige kwaliteitshout

Wat is een duoplank vloer? Het woord zegt het al: 2 lagen. De bovenste laag bestaat uit edelhout, en de onderste laag is een berken multiplex laag waarin ook de veer en groefverbinding zitten. De duoplank vloer van Excellent Parket kent vele voordelen waaronder:

  • Zeer geschikt op vloerverwarming;
  • Vele combinaties van afmetingen en soorten hout mogelijk;
  • Ook in extreem breed formaat te verkrijgen.


U kunt het hout nog vele bewerkingen laten ondergaan: verouderen, roken, schaven, borstelen, in de olie zetten of lakken. Door de natuurlijke onregelmatigheden, is elke houten duovloer uniek. Daarnaast straalt de vloer sfeer en warmte uit. Naast een duoplank vloer kunt u bij Excellent Parket ook terecht voor onder andere laminaat en PVC vloeren.

Garantie voor een perfecte vloer

Maak een afspraak

Wij helpen u graag met de zoektocht naar uw nieuwe droomvloer. Uw wensen staan voorop. Bij ons heeft u de mogelijkheid om een afspraak buiten kantooruren in te plannen. Het is belangrijk dat de vloer die u kiest, perfect bij u past. Wij voorzien u daarom van eerlijk advies zowel aan huis als in onze winkel. Interesse? Maak vrijblijvend een afspraak. Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op door te bellen naar 076 5712098.

Met de vloeren van Excellent Parket

Komt uw vloer tot leven

Kom langs in de showroom voor deskundig advies op maat!