Eikenhouten vloer behandelen

Excellent Parket

Zoekt u een gespecialiseerd bedrijf om uw massief eikenhouten vloer te laten behandelen dichtbij Breda? Kies voor Excellent Parket. Met meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van houten vloeren zijn wij u graag van dienst. Een massief eiken vloer kopen bij de specialist dichtbij Breda? Ook dat kan! Kom snel een kijkje nemen naar alle houten vloeren in onze showroom. Wanneer zien wij u?

Laat uw eikenhouten vloer vakkundig behandelen

nabij Breda

Kiest u een massief eiken vloer bij de specialist nabij Breda? Dan brengt u zeker sfeer, warmte en emotie in huis. Excellent Parket heeft een eigen legbedrijf en werkt uitsluitend met leveranciers van topkwaliteit hout. U heeft garantie voor een perfecte vloer. Naast het leggen van uw houten vloer zijn wij ook gespecialiseerd in het onderhoud en de renovatie. U laat uw eikenhouten vloer deskundig behandelen in de omgeving van Breda. Door goed en consequent onderhoud houdt u uw vloer in perfecte conditie. Excellent Parket is lid van de CBW erkend woonwinkel. Dat wil zeggen: goede service, kwaliteit en garantie.

Bezoek onze showroom

maak een afspraak

Excellent Parket nabij Breda geeft u graag een betere impressie van hoe uw massief eiken vloer er straks uit kan zien door de gekozen vloer visueel te maken. Onder het genot van een kop koffie bent u van harte welkom in onze nieuwe showroom met een unieke sfeerstudio. Onze showroom is op dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag geopend. Liever een afspraak maken wanneer het u uitkomt? Neem contact op. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 076 5712098. Ook voor vragen over het laten behandelen van uw eikenhouten vloer of overige vragen belt u naar eerdergenoemd telefoonnummer.

Met de vloeren van Excellent Parket

Komt uw vloer tot leven

Kom langs in de showroom voor deskundig advies op maat!