Gelaagde vloer

Excellent Parket

Op zoek naar een gelaagde vloer? Excellent Parket helpt u graag. Gelaagd parket planken bestaan uit massief hout en brengt warmte en sfeer in uw interieur. Door de speciale manier van het vervaardigen is gelaagd parket nauwelijks klimaatgevoelig. Meer weten? Breng een bezoek aan onze showroom. Ons team van professionals staat voor u klaar.

Voor iedereen een geschikte gelaagde vloer

Excellent Parket

Een gelaagde vloer is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen met verschillende afwerkingen. U heeft de keuze uit bijvoorbeeld het visgraatpatroon en het blokpatroon. Daarnaast is een gelaagde vloer ook verkrijgbaar met veel noesten en structuur. De kleine plankjes van vroeger zijn verleden tijd. Tegenwoordig zijn brede parketplanken zeer populair. Hoe wordt een gelaagde vloer afgewerkt? Met olie! Nu bent u zeker van een goed beschermde vloer. Doordat de vloer in verschillende kleuren geolied kan worden vindt u bij Excellent Parket zeker een geschikte gelaagde vloer naar wens!

Maak vandaag nog een afspraak

Excellent parket

Uw gelaagde vloer laten leggen door onze parketteurs, zelf leggen of heeft u nog geen beslissing gemaakt? Bij Excellent Parket geven wij u graag persoonlijk en vrijblijvend advies op maat. Maak vandaag nog een afspraak in onze showroom. Onze showroom is geopend op dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag geopend. Maar ook buiten reguliere openingstijden zijn wij u graag van dienst! U bereikt ons via telefoonnummer 076 5712098. Tot ziens!

Met de vloeren van Excellent Parket

Komt uw vloer tot leven

Kom langs in de showroom voor deskundig advies op maat!