Geschikte vloer voor vloerverwarming

Excellent Parket

Zoekt u een geschikte vloer voor vloerverwarming in de omgeving van Breda? Excellent Parket regelt het voor u. Met ruime ervaring in het leggen van houten vloeren op vloerverwarming zijn wij u graag van dienst. Maak snel een afspraak en wij leggen u alles goed uit.

Een moderne geschikte vloer voor vloerverwarming

vindt u bij Excellent Parket

De meeste houten vloeren zijn goed toe te passen op vloerverwarming en gaan goed samen. De kans van slagen voor een geschikte vloer voor uw vloerverwarming bij de specialist nabij Breda is groot. Duoplanken en lamelparket kunnen vaak rechtstreeks verlijmd worden op een vloer met vloerverwarming. Een parketvloer is van zichzelf al een warme vloersoort. Traditioneel parket vereist daarentegen meestal een speciale tussenvloer. Ook wanneer de vloer zwevend gelegd moet worden is in de meeste gevallen een speciale tussenvloer vereist. Het allerbelangrijkste is dat de warmte goed doorkomt.

PVC en vloerverwarming

goede warmte geleiding

Ook een PVC vloer is een geschikte vloer voor vloerverwarming en verkrijgbaar bij Excellent Parket nabij Breda. Bij het leggen van PVC is ook geen ondervloer nodig, de PVC vloer wordt net als bij duoplanken en lamelparket direct op het begon gelijmd. Doordat het direct op de ondergrond wordt verlijmd, heeft het een zeer goede warmte geleiding.

Optimaal rendement behalen?

eerlijk advies

Het is goed om te ontdekken welke vloer uw vloerverwarming het beste rendement geeft, schakel daarom Excellent Parket dichtbij Breda in. Wij hechten veel waarde aan eerlijk advies. Als het om vloerverwarming gaat voor uw bestaande vloer komen we graag bij u langs. Een woning in aanbouw? Neem dan de bouwtekening mee naar onze winkel. Maak snel een afspraak via telefoonnummer 076 5712098. Ook al uw overige vragen beantwoorden wij graag. Wij hopen u terug te zien bij Excellent Parket.

Met de vloeren van Excellent Parket

Komt uw vloer tot leven

Kom langs in de showroom voor deskundig advies op maat!