Houten visgraat vloer kopen

Excellent Parket

Wilt u een houten visgraat vloer kopen van hoogwaardige kwaliteit? Wij heten u van harte welkom bij Excellent Parket. Met ruim 25 jaar ervaring op het gebied van vloeren geven wij u graag eerlijk advies. Door de mix van vakmanschap en de keuze voor de beste houtsoorten krijgt u gegarandeerd een vloer zonder zorgen. Kom snel langs in onze excellent sfeerstudio.

Een houten visgraat vloer kopen

doet u bij Excellent Parket

Wanneer u besluit een houten visgraat vloer te kopen, kiest u voor een echte sfeermaker in uw woning. Houten visgraat vloeren geven warmte en sfeer aan elke ruimte en door het kiezen van de juiste kleuren en combinaties past de vloer in elk interieur. Wij helpen u daar graag bij! Gaat u voor modern, landelijk of strak? De keuzes zijn enorm en het past allemaal.

Visgraat vloer

in combinatie met vloerverwarming

Naast het feit dat een houten visgraat vloer mooi is, zijn ze ook uitermate geschikt om te combineren met vloerverwarming. Ideaal! Want tegenwoordig ziet u steeds vaker dat nieuwe woningen worden gebouwd met vloerverwarming.

De weg naar uw droomvloer

parket laten leggen of renoveren

Naast het kopen van een houten visgraat vloer kunt u bij ons ook terecht voor het leggen van traditioneel parket of voor het onderhoud en renovatie van uw vloer. Kom alle houten vloeren met uw eigen ogen bewonderen in onze excellent sfeerstudio. Voor het maken van een afspraak of als u nog vragen heeft bereikt u ons op telefoonnummer 076 5712098. Wij helpen u graag op weg naar uw droomvloer.

Met de vloeren van Excellent Parket

Komt uw vloer tot leven

Kom langs in de showroom voor deskundig advies op maat!