Laminaat vloeren Breda

Excellent Parket

Voor laminaat en PVC vloeren bent u bij Excellent Parket aan het goede adres. Gemakkelijk in onderhoud, duurzaam en sterk, diverse voordelen waar u van profiteert wanneer u kiest voor laminaat vloeren dichtbij Breda. Heeft u al een specifiek soort vloer in gedachten of laat u zich graag adviseren door onze deskundige medewerkers? Wij verwelkomen u graag in onze showroom.

Laminaat vloeren voor uw woning of project

nabij Breda

Laminaatvloeren zijn niet meer weg te denken uit de Nederlandse woningen. Met name de scherpe prijs heeft ervoor gezorgd dat laminaat het meest wordt gelegd in zowel in slaapkamers als woonkamers. Tegenwoordig wordt ook in projecten steeds vaker laminaat toegepast. Kies voor laminaat vloeren bij Excellent Parket nabij Breda en geniet van nog veel meer voordelen waaronder:

  • HygiĆ«nisch en anti-allergisch;
  • In vele dessins en kleuren leverbaar;
  • Door het kliksysteem gemakkelijk zelf te leggen.


Ook PVC vloeren zijn net als laminaatvloeren zeer gemakkelijk in onderhoud en bieden de oplossing voor mensen met een allergie.

Kies een vloer die perfect bij u past

maak een afspraak

Het is belangrijk dat de vloer die u kiest, perfect voldoet aan uw wensen en behoeften. U moet lang onbezorgd genieten van uw vloer. Het is van groot belang dat u een goede keuze maakt. Daarom hebben wij in onze showroom een unieke sfeerstudio ingericht waarmee we praktische alle mogelijkheden kunnen laten zien op het gebied van houten vloeren. Een afspraak maken? Bel naar 076 5712098. Heeft u vragen over laminaat vloeren in de omgeving van Breda of overige vragen? Ook dan mag u ons contacteren. Tot snel bij Excellent Parket.

Met de vloeren van Excellent Parket

Komt uw vloer tot leven

Kom langs in de showroom voor deskundig advies op maat!