Parketvloeren Breda

Excellent Parket

Parketvloeren geven uw woning in Breda een warme, gezellige en duurzame uitstraling. Bent u net verhuisd? Wilt u eens wat anders met uw woning? Of is uw huidige vloer nodig aan vervanging toe? Dan is de aanleg van een parketvloer een uitstekend idee. Uiteraard wilt u dan wel een vloer van goede kwaliteit aanschaffen én wilt u kunnen kiezen uit een zeer ruim assortiment. Kom daarom eens langs in de showroom van Excellent Parket in Bavel, nabij Breda, en vind gemakkelijk een parketvloer die helemaal bij u en uw woning past.

Ruim assortiment parketvloeren

bij dé vloerenspecialist nabij Breda

Of u nu op zoek bent naar een donkere parketvloer of een lichte vloer en of u op zoek bent naar een vloer met of zonder motief: in de showroom van Excellent Parket, nabij Breda, vindt u gegarandeerd wat u zoekt. Ons assortiment bestaat onder andere uit:

  • Samengesteld parket
  • Traditioneel parket
  • Old Dutch vloeren


Liever een ander soort vloer aanschaffen dan parketvloeren in de omgeving van Breda? Bij ons vindt u ook kurkvloeren, pvc-vloeren en laminaat.

Bescherm uw vloer en schakel ons in

voor onderhoud en renovatie

Natuurlijk wilt u zo lang mogelijk genieten van de parketvloeren in uw woning in de omgeving van Breda. Daarom is onderhoud van zeer groot belang. Bij Excellent Parket helpen wij u hier graag bij. Wilt u uw vloer laten maken of een stuk aan laten zetten, bijvoorbeeld bij een uitbouw? Ook dan staan wij voor u klaar.

Maak een afspraak

en kom buiten openingstijden langs bij onze showroom in omgeving Breda voor een parketvloer

Wij zijn op dinsdag en donderdag van 10:00 uur tot 17:00 uur geopend, op vrijdag van 13:30 uur tot 17:00 uur en op zaterdag van 13:00 uur tot 17:00 uur. Wilt u liever buiten openingstijden in onze showroom in de omgeving van Breda langskomen voor een parketvloer, zodat u persoonlijk advies kunt vragen bij onze specialisten? En u uitgebreid gebruik kunt maken van onze sfeerstudio? Maak dan gemakkelijk een afspraak door te bellen naar 076-5712098.

Met de vloeren van Excellent Parket

Komt uw vloer tot leven

Kom langs in de showroom voor deskundig advies op maat!