Showroom traprenovatie Breda

Excellent Parket

Kom langs in de showroom van Excellent Parket wanneer u op zoek bent naar nieuwe (houten) vloeren die tevens ook geschikt zijn voor traprenovatie in uw woning nabij Breda. Onze enthousiaste medewerkers voorzien u graag van deskundig advies zodat u een weloverwogen keuze kunt maken. Onze showroom is op dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag geopend. Wanneer komt u langs?

Grote showroom aan parket voor traprenovatie

in uw pand te Breda

Wilt u een trap bekleden met parket? Dat kan! Vindt u het mooi om één geheel te creëren in de desbetreffende ruimte? Dan kunt u er voor kiezen om hetzelfde parket voor de vloer en de trap te gebruiken. Een trap bekleden met parket vraagt om de nodige kennis en ervaring. Gelukkig is geen uitdaging voor onze parket leggers te groot. Wist u dat onze parketteur en tevens eigenaar van Excellent Parket zich gecertificeerd Bona vakman mag noemen? Zo bent u verzekerd van optimale kwaliteit en vakmanschap. Wat uw wensen ook zijn, wij horen ze graag! Kom langs in onze showroom in de omgeving Breda en vertel wat u voor ogen heeft betreft de traprenovatie.

30 jaar ervaring

op het gebied van traprenovatie

Excellent Parket bestaat al meer dan 30 jaar. De mix van vakmanschap en de keuze uit de beste houtsoorten zorgt er gegarandeerd voor dat u jarenlang plezier heeft van uw nieuwe (houten) vloer of trap. Heeft u vragen over traprenovatie of ontvangt u graag meer informatie over onze showroom in de omgeving van Breda? Wij zijn te bereiken via het telefoonnummer 076 5712098.

Met de vloeren van Excellent Parket

Komt uw vloer tot leven

Kom langs in de showroom voor deskundig advies op maat!