Visgraat multiplank

Excellent Parket

Een visgraat multiplank vloer: dé nieuwe trend in houten vloeren. De vloer wordt in een visgraatpatroon gelegd. Een traditioneel maar tijdloos legpatroon. Binnen de visgraatvloeren is veel variatie mogelijk. De planklengte, houtsoort, de breedte van de planken en de afwerking. Welke uitstraling geeft u uw woonkamer?

De voordelen van een visgraat multiplank vloer

nabij Breda op een rijtje

Excellent Parket nabij Breda levert multiplank vloeren. Deze vloer is een berkenmultiplex drager met daarop een toplaag. Het leuke van deze vloer is dat ze in verschillende patronen gelegd kunnen worden. Met een visgraat multiplank vloer profiteert u van diverse voordelen. De voordelen van een visgraat multiplank vloer zijn:

  • Ideaal voor het leggen op vloerverwarming;
  • Heel stil: loopgeluiden zijn minimaal;
  • Kant en klaar afgewerkt met olie of lak;
  • Meerdere keren te renoveren;
  • Goedkoop ten opzichte van traditioneel visgraat parket.


Een visgraat vloer leggen is een uitdagende klus. Daarom kunt u dit het beste over laten aan ons. Bij Excellent Parket dichtbij Breda werken we met vakmensen die uitstekend in staat zijn om een visgraat multiplank vloer te leggen.

Meer dan visgraatvloeren

Excellent parket

Excellent Parket nabij Breda is naast een visgraat multiplank vloer gespecialiseerd in het leggen van traditioneel parket en andere houten vloeren en in het onderhoud en de renovatie van houten vloeren. Het ambacht van parketmeester staat hoog in het vaandel. Ook bent u bij ons aan het juiste adres voor kurkvloeren, laminaatvloeren en PVC vloeren. De keuze is enorm!

Interesse?

neem contact op!

Bent u geïnteresseerd in een visgraat vloer en wilt u meer weten? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. Bel naar 076 5712098. Heeft u geen tijd tijdens kantooruren? Geen probleem! Ook buiten onze vaste openingstijden kunt u een afspraak maken. Let op: tijdens vakanties gelden andere openingstijden. Houdt de website goed in de gaten.

Met de vloeren van Excellent Parket

Komt uw vloer tot leven

Kom langs in de showroom voor deskundig advies op maat!