Waterschade houten vloer

Excellent Parket

Is door waterschade uw houten vloer toe aan renovatie? Excellent Parket zorgt ervoor dat uw vloer er weer als nieuw uitziet na schadeherstel van uw houten vloer. Wij komen graag bij u langs om de situatie in kaart te brengen. Maak vandaag nog een afspraak met onze ervaren parketteur en u geniet binnenkort van een nieuwe houten vloer zonder waterschade.

Waterschade aangetroffen op een houtenvloer?

vloer aanhelen

Wanneer uw houten vloer getroffen is door waterschade kan het zijn dat er een gedeelte nog in prima staat is. Het is zonde om dit gedeelte ook te herstellen wanneer het niet nodig is. In zo’n situatie raden wij u aan om de vloer aan te helen. Hier wordt dezelfde houtsoort gekozen voor het gedeelte dat gerenoveerd moet worden. Na de aanheling kunnen wij de gehele vloer voor u schuren en afwerken om kleurverschillen tussen het oude en nieuwe gedeelte tot het minimum te beperken. Bent u toe aan iets nieuws? Dan is het natuurlijk om mogelijk om uw houten vloer na schadeherstel te voorzien van een geheel nieuwe vloer.

Geniet nog jaren van uw houtenvloer

na schadeherstel

Om zo lang mogelijk plezier te hebben van uw houten vloer raden wij u aan om ieder half jaar uw vloer een kleine beurt te geven. Denkt u hierbij aan het reinigen van de vloer waarna u de vloer voorziet van onderhoudsolie, polish of een waslaag. Na verloop van tijd kan het nodig zijn om de vloer een grote beurt te geven. Hierbij schuren wij uw hele vloer waarna wij deze opnieuw afwerken met olie, lak of hardwax. Dit hoeft echter maar om de 10 jaar te gebeuren. Bent u geïnteresseerd in een grote of kleine beurt? Of bent u geïnteresseerd in schadeherstel van uw houten vloer? U maakt eenvoudig een afspraak door te bellen naar het telefoonnummer 076 5712098.

Met de vloeren van Excellent Parket

Komt uw vloer tot leven

Kom langs in de showroom voor deskundig advies op maat!