PVC vloeren Breda

Excellent Parket

Bent u op zoek naar een PVC vloer in Breda of omstreken? Dan bent u bij Excellent Parket in Bavel aan het juiste adres. Wij zijn een speciaalzaak op het gebied van parket, laminaat en PVC. Gaat u voor kwaliteit, dan kiest u voor Excellent Parket!

Soorten PVC vloeren

PVC vloeren zijn te verkrijgen in een klikversie en verlijmde variant. Klik PVC is redelijk eenvoudig te leggen, het is te vergelijken met het leggen van laminaat. Een verlijmde PVC vloer wordt vastgelijmd op de bestaande ondervloer, vaak is het noodzakelijk om de ondervloer eerst te egaliseren. Als u vloerverwarming heeft, is verlijmde PVC de beste keuze. Omdat onder een verlijmde PVC vloer geen isolerende tussenvloer zit, werkt de warmtetoevoer een stuk efficiënter.

Voordelen PVC vloer

 • Eenvoudig te onderhouden
  Een van de grote voordelen van PVC is het onderhoud. Een PVC vloer kan eenvoudig worden onderhouden door regelmatig te stofzuigen en dweilen met een reinigingsmiddel speciaal voor PVC.
 • Vele dessins en kleuren
  Bij Excellent Parket hebben wij een groot assortiment aan PVC vloeren. Deze kunnen wij in verschillende patronen leggen, zoals het populaire visgraatmotief. De vele dessins en kleuren die wij hebben zijn niet van echt hout te onderscheiden. Naast houtmotief is de PVC vloer ook verkrijgbaar in tegels of betonlook. Zo zit er altijd een passende vloer voor u tussen.
 • Goed bestand tegen vocht
  PVC vloeren zijn zeer geschikt voor vochtige ruimtes, mits ze niet te lang in aanraking komen met water. De vloer bestaat uit kunststof en in tegenstelling tot laminaat en parket kan kunststof prima tegen contact met water. Een PVC vloer is dus ideaal voor badkamers, wc’s en keukens.
 • Een warme vloer
  Bent u op zoek naar een warme en comfortabele vloer? Dan is een pvc vloer ideaal. PVC vloeren hebben de unieke eigenschap dat ze zich aanpassen aan de temperatuur van de ruimte. Daardoor voelt een pvc vloer in tegenstelling tot laminaat warm en zacht aan.
 • Duurzaam en sterk
  PVC vloeren zijn sterke en duurzame vloeren. Ze zijn niet snel te beschadigen door de toplaag die slijtvast is. Een PVC vloer van goede kwaliteit gaat jaren mee!
 • Geluiddempend
  Bij een PVC vloer hoort u minder geluid bij het lopen dan op een laminaatvloer. Het materiaal van een PVC vloer dempt elk contact met de vloer. Een PVC vloer is daarom ideaal voor appartementen en tussenwoningen.
 • Strak tegen de muur te plaatsen
  Een verlijmde PVC vloer kan strak tegen de muur gelegd worden. Hierdoor zijn er geen plinten of platte afdeklijsten nodig voor de afwerking van de vloer.
 • Geschikt voor vloerverwarming
  Door het materiaal van een PVC vloer wordt de warmte uitstekend afgegeven, dat in combinatie met de sterke kwaliteit maakt een PVC vloer zeer geschikt voor vloerverwarming. Met een PVC vloer en vloerverwarming heeft u geen koude voeten meer in de winter.

PVC vloer bij Excellent Parket

Bent u overtuigd van de voordelen van PVC vloeren? Bij Excellent geven we u graag deskundig advies. Wij leveren en leggen PVC vloeren in Breda en omstreken. Wij vertellen u graag alles over PVC vloeren in onze showroom in Bavel. De koffie staat klaar!

Met de vloeren van Excellent Parket

Komt uw vloer tot leven

Kom langs in de showroom voor deskundig advies op maat!