Traprenovatie

Voor meer eenheid

Trap bekleding

Met parket

Excellent Parket, uw betrouwbare partner voor het bekleden van trappen met hoogwaardig parket. Een trap is meer dan een functioneel element in uw huis; het is een centraal punt dat stijl en elegantie uitstraalt. Door uw trap te bekleden met parket, creëert u een naadloze overgang tussen uw vloeren en zorgt u voor een harmonieuze en warme sfeer in uw woning.

Waarom kiezen voor parket trapbekleding?

Parket staat bekend om zijn duurzaamheid en tijdloze schoonheid. Het is een materiaal dat warmte en een natuurlijk gevoel brengt in elke ruimte. Bovendien kan een met parket beklede trap de waarde van uw huis verhogen. Het kiezen voor parket is kiezen voor een stijlvolle en duurzame oplossing.

De diensten van Excellent Parket

Bij Excellent Parket bieden we een breed scala aan diensten, van persoonlijk advies tot professionele installatie. Onze specialisten staan klaar om u te helpen bij elke stap, waarbij we uw wensen en de technische mogelijkheden altijd in het achterhoofd houden. Bovendien zijn we experts in het schuren en lakken van parketvloeren, waardoor we een perfecte afwerking kunnen garanderen.

Het proces van traprenovatie

Een traprenovatie is een gedetailleerd proces dat begint met een grondige evaluatie van uw huidige trap. Vervolgens gaan we over tot het kiezen van het juiste type parket, gevolgd door het zorgvuldig meten en snijden van de materialen. Onze vakmensen zorgen voor een nauwkeurige installatie, waarbij elk detail telt om een prachtig eindresultaat te bereiken.

Onderhoud en verzorging

Een trap bekleed met parket is niet alleen mooi maar ook duurzaam. Echter, goed onderhoud is essentieel om de levensduur te verlengen. Wij voorzien u van tips en adviezen voor het onderhouden van uw trap, zodat deze er jarenlang prachtig uit blijft zien.

Kosten en offerte

De kosten voor het bekleden van een trap met parket kunnen variëren afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de complexiteit van de trap en het gekozen materiaal. Neem contact met ons op voor een persoonlijke offerte die aansluit bij uw wensen en budget.

Contact en locatie

Gelegen in het hart van Breda, zijn wij uw lokale specialist voor alle parketvloer- en traprenovatie diensten. Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of bezoek onze showroom om inspiratie op te doen.

Veelgestelde Vragen

Het bekleden van uw trap met parket biedt verschillende voordelen, waaronder een esthetisch aangename uitstraling, duurzaamheid en een verhoogde waarde van uw woning. Parket is gemakkelijk te onderhouden en gaat vele jaren mee, waardoor het een kosteneffectieve keuze is op de lange termijn.

De duur van een traprenovatie kan variëren afhankelijk van verschillende factoren zoals de complexiteit van het project en de staat van de huidige trap. Gemiddeld kunt u rekenen op een periode van 1 tot 3 dagen voor de volledige renovatie.

Ja, het is zeker mogelijk om een bestaande trap te bekleden met parket. Ons team van experts kan bijna elke trap renoveren en bekleden met hoogwaardig parket, ongeacht de huidige staat van de trap.

We bieden een breed scala aan parketopties voor trapbekleding, inclusief verschillende houtsoorten zoals eiken, beuken en esdoorn. Daarnaast kunt u kiezen uit verschillende afwerkingen en behandelingen om de perfecte look voor uw trap te creëren.

Het onderhouden van een met parket beklede trap is relatief eenvoudig. Regelmatig stofzuigen om vuil en stof te verwijderen, gecombineerd met periodiek dweilen met een geschikt reinigingsmiddel, zal helpen om uw trap in goede staat te houden. Het is ook aan te raden om de trap jaarlijks te controleren op tekenen van slijtage en indien nodig kleine reparaties uit te voeren.

De kosten voor het bekleden van een trap met parket kunnen variëren. Het is afhankelijk van verschillende factoren zoals de keuze van het materiaal, de complexiteit van de trap, en eventuele extra diensten zoals het schuren en lakken van de trap. Voor een nauwkeurige prijsopgave raden we aan om contact met ons op te nemen voor een persoonlijke offerte.

Bij Excellent Parket staan we bekend om onze vakmanschap, aandacht voor detail en uitstekende klantenservice. We hebben jarenlange ervaring in de branche en gebruiken alleen materialen van de hoogste kwaliteit om ervoor te zorgen dat uw traprenovatie voldoet aan de hoogste standaarden.

Het is belangrijk om alle oude bekleding en overgebleven lijmresten te verwijderen en eventuele onregelmatigheden glad te strijken. Hoewel de treden niet volledig gestript hoeven te worden tot op het blanke hout (er mag nog verf op aanwezig zijn), is het cruciaal om ze grondig te reinigen en te ontvetten. Het wordt aangeraden om systematisch van boven naar beneden te werken tijdens dit proces.

Een volledige traprenovatie neemt doorgaans 1 tot 3 dagen in beslag. Voor een standaard trap met alleen treden en stootborden plannen we ongeveer 1,5 tot 2 dagen in. Indien de renovatie uitgebreider is, inclusief het decoreren van de zijkanten en het installeren van verlichting, kan dit oplopen tot 3 dagen. Eenmaal voltooid, kunt u verwachten dat de renovatie tot wel 30 jaar meegaat.

Met de vloeren van Excellent Parket

Komt uw vloer tot leven

Kom langs in de showroom voor deskundig advies op maat!