Visgraatvloer Breda

Excellent Parket

Een vloer is een van de basiselementen van uw woning en interieur. Het is daarom belangrijk dat u een vloer kiest die perfect bij u past. Een visgraatvloer is al jaren een vloer die veel gekozen wordt. En dat is niet heel gek, want het is een veelzijdige vloer die goed tot zijn recht komt in diverse interieurstijlen. Of u nu van modern, industrieel of klassiek houdt: een visgraatvloer geeft veel sfeer en warmte. Bent u op zoek naar een visgraatvloer? Dan bent u bij Excellent Parket in Breda aan het goede adres!

Wat is een visgraatvloer?

Bij een visgraatvloer worden de planken gelegd in de vorm van een visgraat. De visgraatvloer wordt over het algemeen gemaakt van hout, maar er bestaan ook visgraatvloeren van PVC of laminaat. Zo is er altijd een vloer die bij uw wensen en woonstijl past in Breda.

Visgraatvloer van hout

Houdt u van een natuurlijke en unieke uitstraling? Dan is een houten visgraatvloer in Breda een goede optie. Bij traditioneel parket worden losse houten plankjes, variƫrend in dikte, breedte en lengte, verlijmd en gespijkerd op een tussenvloer. De vloer wordt daarna meerdere malen geschuurd en afgewerkt met olie, lak of hardwaxolie door onze parketspecialisten in Breda.

Naast traditioneel parket kan samengesteld parket ook gelegd worden in visgraatpatroon. Samengesteld parket heeft een massieve toplaag die verlijmd is op een onderlaag van watervast multiplex. De uitstraling van samengesteld parket is vergelijkbaar met een massieve houten plank. De planken kunnen direct worden verlijmd op een ondervloer of zwevend worden gelegd op een tussenvloer.

Een groot voordeel van een houten visgraatvloer in Breda is dat deze (met goed onderhoud) lang mee gaat. Daarnaast is hout, in tegenstelling tot PVC en laminaat, een natuurproduct, waardoor het de meest echte en natuurlijke uitstraling heeft.

Het ambacht van parketmeester staat bij Excellent Parket in Breda hoog in het vaandel. Zo hebben we een eigen legbedrijf en werken we uitsluitend met leveranciers van topkwaliteit hout. Met een visgraatvloer van hout moet u een heel leven kunnen doen. Het is daarom belangrijk dat de vloer die u kiest, perfect bij u past.

PVC visgraatvloer

Zoekt u een makkelijke en onderhoudsvriendelijke vloer in Breda? Dan is een PVC visgraatvloer het overwegen waard! PVC vloeren zijn makkelijk in onderhoud en perfect voor mensen met een allergie. De vloeren zijn verkrijgbaar in verschillende designs en kleuren, zo ook in hout. Een PVC vloer komt tegenwoordig heel dicht in de buurt van de uitstraling van een echte houten vloer. De vloer is goed bestand tegen vocht, duurzaam en ijzersterk. Onze PVC vloerenwinkel in Breda biedt u een ruime keuze aan stijlen en kwaliteit.

Lees meer over de voordelen van PVC vloeren in Breda.

Laminaat visgraatvloer

Een laminaatvloer is altijd al populair geweest in Breda en omstreken. Het is makkelijk te onderhouden en er is veel keus in kleuren en uitvoeringen. Daarnaast is een laminaatvloer prijstechnisch interessant, mede omdat het een vloer is die u eventueel zelf kunt leggen. Onze laminaatwinkel in Breda biedt een breed assortiment aan kleuren, patronen en merken.

Een visgraatvloer bij Excellent Parket Breda

Bent u op zoek naar een mooie visgraatvloer of laminaat in Breda? Kom langs in onze showroom in Bavel, nabij Breda, om verschillende visgraatvloeren van dichtbij te bekijken. We geven u graag advies over de verschillende soorten en helpen u bij uw keuze! Of u nu op zoek bent naar een houten vloer, PVC vloer of laminaat, bij Excellent Parket in Breda bent u aan het juiste adres. Onze vloerenspecialisten staan klaar om u te adviseren en te assisteren bij het kiezen van de perfecte vloer voor uw woning.

Met de vloeren van Excellent Parket

Komt uw vloer tot leven

Kom langs in de showroom voor deskundig advies op maat!