Houten vloeren | parket Oosterhout

Ook bij u in de buurt

Bent u op zoek naar prachtige vloeren in Oosterhout? Zoek dan niet verder, want Excellent Parket helpt u met plezier bij het uitzoeken van uw nieuwe vloer. We hebben al 30 jaar ervaring in de branche en zorgen er graag voor dat u een vloer uitkiest die uw hele leven lang meegaat. Naast professioneel advies, bieden we legservice en onderhoud aan voor uw vloeren in Oosterhout. Is uw vloer of uw trap toe aan renovatie? Ook daar helpen we u graag bij! Lees hier alles over de diensten van Excellent Parket.

Parket in Oosterhout voor uw woning

Parket valt onder houten vloeren en is een geweldige keuze voor uw woning in Oosterhout. Deze vloeren zijn uiterst duurzaam en sterk. Parketvloeren in Oosterhout zijn ook nog eens stil; er is nauwelijks loopgeluid hoorbaar. Zo is parket geschikt voor het hele gezin! Bovendien kan parket in Oosterhout gelegd worden op vloerverwarming en heeft u keuze uit tradtioneel parket of samengesteld parket. Bij de laatste vorm, krijgt u een combinatie van parket in Oosterhout met een onderlaag van multiplex.

PVC vloer in Oosterhout of laminaat in Oosterhout? Wij helpen u met de keuze

Bij Excellent Parket kunt u naast parket, ook terecht voor laminaat in Oosterhout of een PVC vloer in Oosterhout. Beide zijn goede opties als u op zoek bent naar budgetvriendelijke vloeren in de buurt van Oosterhout. Met een PVC vloer in Oosterhout ontstaat een sterke esthetische aantrekkingskracht en krijgt u een zeer duurzame vloer. We werken samen met een gerenommeerde leveranciers: Douwes Dekker en Vivafloors. U kunt bij ons kiezen uit allerlei verschillende stijlen, dessins en kleuren. Een PVC vloer in Oosterhout van Excellent Parket zorgt ervoor dat u een uitstraling krijgt die trouw is aan de natuur. Bovendien kunt u trendy patronen krijgen, zoals visgraat en hongaarse punt.

Dit alles geldt overigens ook voor laminaat in Oosterhout van Excellent Parket. Laminaat kan in iedere kamer in uw woning in Oosterhout gelegd worden en het mooie van deze vloer is, dat u dit gemakkelijk zelf kunt doen. Als u houdt van een vloer die gemakkelijk te onderhouden is, dan is laminaat een goede keuze voor uw huis in Oosterhout. De vloeren zijn simpel en snel schoon te maken en zijn ook nog eens anti-allergeen. Laminaat in Oosterhout past bij ieder interieur, is duurzaam, stevig en krasvast, geluiddempend en ook nog eens te leggen op vloerverwarming. Genoeg voordelen dus! 

Onze service voor uw parketvloeren en andere houten vloeren in Oosterhout

We raden aan om uw gekozen houten vloer, zoals parket, in Oosterhout te laten leggen door een professional. De vloeren kunnen in allerlei patronen gelegd worden, van visgraat tot hongaarse punt. We adviseren u graag over wat voor patroon het beste bij uw woning past en nemen het leggen van de vloer met plezier uit handen. Dankzij onze jarenlange ervaring, weten we precies hoe we het parket in Oosterhout moeten leggen en afwerken. Bij de aankoop van parketvloeren in Oosterhout kunt u kiezen voor de legservice van ons eigen bedrijf. 

Verder kunt u indien gewenst gebruikmaken van onze onderhoudsservice. Denk aan het reinigen van de houten vloer in Oosterhout of deze voorzien van onderhoudsolie, een waslaag of een polish. Doet u het reinigen van de vloer liever zelf? Wij verkopen de juiste onderhoudsproducten; zo blijft uw vloer altijd mooi! Indien u graag zelf aan de slag wilt, dan verhuren wij boenmachines voor uw houten vloer in Oosterhout. Heeft u vragen over het leggen van een vloer of onderhoud? Neem dan gerust contact met ons op.

Traprenovatie in Oosterhout door Excellent Parket

Naast het geven van advies over vloeren in Oosterhout, zijn we ook gespecialiseerd in het uitvoeren van renovaties. Dat doen we voor uw vloeren, maar ook voor uw trap. We kunnen uw trap bijvoorbeeld voorzien van parket als we de traprenovatie in Oosterhout uitvoeren. 

Zo krijgt u gegarandeerd een warme uitstraling die perfect bij uw vloer past. Onze specialisten staan graag voor u klaar voor een traprenovatie in Oosterhout. Wilt u meer weten of een afspraak maken? Neem dan contact met ons op.

Vragen over nieuwe vloeren in Oosterhout of een afspraak maken? Laat het ons weten!

Wilt u een afspraak maken voor advies over vloeren in Oosterhout? U kunt ons altijd even bellen of het contactformulier invullen. U bent op dinsdag en van donderdag tot en met zaterdag welkom in onze showroom. Ook komen we met plezier bij u thuis om u van het beste advies te voorzien. We staan altijd voor u klaar voor uw parket, laminaat, pvc vloer of traprenovatie in Oosterhout!

Vragen over parket in rijen? Neem contact met ons op

Wilt u meer weten over parket in Rijen, over andere houten vloeren in Rijen of over een traprenovatie in Rijen? Wilt u een afspraak maken in de showroom of voor een huisbezoek? Neem dan gerust contact met ons op. We staan op dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag met plezier voor u klaar om u te adviseren over vloeren voor uw woning in Rijen.

Met de vloeren van Excellent Parket

Komt uw vloer tot leven

Kom langs in de showroom voor deskundig advies op maat!