Houten vloeren | parket Rijen

Ook bij u in de buurt

Wilt u genieten van de mooiste houten vloeren in Rijen? Dan bent u bij Excellent Parket aan het juiste adres. Wij hebben een breed assortiment om uit te kiezen, zoals parket, laminaat, en een pvc vloer in Rijen. We zorgen al meer dan 30 jaar voor vloeren van de beste kwaliteit in Rijen en omgeving. Bovendien leggen we de houten vloer graag voor u in uw woning in Rijken, en verzorgen we onderhoudsservice en renovaties, zoals een traprenovatie in Rijen. 

Heeft u eerlijk en professioneel advies nodig over uw parket of andere vloeren in Rijen? Lees er op deze pagina alles over of neem direct contact met ons op.

Vloeren in Rijen van Excellent Parket

U kunt bij Excellent Parket verschillende soorten vloeren voor uw woning in Rijen vinden. We helpen u graag bij het uitzoeken van de meest geschikte vloer die het beste bij u, uw wensen en uw woning past. Iedere vloer heeft zijn eigen charme; zo kan een parketvloer in Rijen of een ander soort houten vloer in Rijen uw woning voorzien van warmte en sfeer.
Laminaat heeft bijvoorbeeld zeer uitgebreide keuzes in ontwerpen, kleuren en uitvoeringen en kan gemakkelijk zelf worden gelegd. Liever een ander soort vloer in huis? Kies dan voor een pvc vloer in Rijen. PVC staat bekend om zijn duurzaamheid, veelzijdigheid en is in allerlei kleuren verkrijgbaar. 

Als expert weten wij als geen ander hoe belangrijk de juiste vloer in huis is. We helpen u dan ook graag in onze showroom of we komen met plezier bij u langs. Bovendien kunnen we uw houten vloer in Rijen voor u leggen en onderhouden. Dat is nog eens service! Over goede service gesproken: naast onderhoud, kunnen we ook renovaties voor u doen. Dat gaat verder dan vloeren; zo kunnen we u ook helpen bij het schuren van uw vloer en een traprenovatie in Rijen. Zo ziet uw woning er weer tip-top uit!

De voordelen van houten vloeren zoals parket in uw woning in Rijen

Parketvloeren in Rijen worden steeds populairder. Dat is ook niet vreemd, want deze prachtige houten vloeren zijn een zeer duurzame keuze. Bij Excellent Parket kunt u terecht voor verschillende parketvloeren voor uw woning in Rijen. Zo bieden we traditioneel parket aan. Dit zijn houten vloeren in hun puurste vorm, die we op traditionele wijze leggen in uw woning in Rijen. Na het leggen van dit parket in Rijen, schuren we de vloer meerdere keren en werken we deze af met olie, lak of hardwax. 

 

Het voordeel van parketvloeren in Rijen, is dat we deze in allerlei patronen kunnen leggen. Zo krijgt u altijd een vloer die 100% bij u past. Bovendien geniet u van veel voordelen als u kiest voor parket in Rijen. Het is een stille vloer die in bijna alle houtsoorten beschikbaar is. Ook is een parketvloer in Rijen ontzettend stabiel en gaat het uw hele leven lang mee.

Wist u dat u ook kunt kiezen voor
samengesteld parket in Rijen? Dit is een combinatie van traditioneel parket en multiplex. U krijgt dezelfde uitstraling als wanneer u kiest voor houten vloeren in Rijen met alle voordelen die multiplex biedt. Dankzij de houten toplaag, kunt u uw vloer op ieder moment voorzien van een nieuw uiterlijk door deze te schuren en te waxen of af te werken met een olie.

Houten vloeren in Rijen van Excellent Parket: een uitstekende service

Wat betreft houten vloeren in Rijen, hebben we een breed aanbod. Zo kunt u ook kiezen voor laminaat in Rijen bij Excellent Parket. Waarom kiezen voor laminaat voor uw woning in Rijen? Naast een mooie uitstraling, zijn deze vloeren ontzettend gemakkelijk in onderhoud. Ze zijn beschikbaar in talloze uitvoeringen en kleuren, en ze zijn een budgetvriendelijke keuze. Laminaat doet niet onder voor ander soort houten vloeren in Rijen – in tegendeel! Door te kiezen voor laminaat in Rijen, kiest u voor een duurzame en sterke vloer die jarenlang meegaat. Bovendien kunt u de vloer gemakkelijk zelf leggen in uw woning in Rijen. Liever laten doen? Geen probleem, wij helpen u graag bij het leggen van uw gekozen houten vloeren in Rijen.

Vragen over parket in rijen? Neem contact met ons op

Wilt u meer weten over parket in Rijen, over andere houten vloeren in Rijen of over een traprenovatie in Rijen? Wilt u een afspraak maken in de showroom of voor een huisbezoek? Neem dan gerust contact met ons op. We staan op dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag met plezier voor u klaar om u te adviseren over vloeren voor uw woning in Rijen.

Met de vloeren van Excellent Parket

Komt uw vloer tot leven

Kom langs in de showroom voor deskundig advies op maat!