Houten vloeren | parket Zundert

Ook bij u in de buurt

Als u op zoek bent naar prachtige vloeren in Zundert, hoeft u niet verder te zoeken. Excellent Parket biedt uitgebreide ondersteuning bij het vinden van uw perfecte vloer. Met meer dan dertig jaar ervaring in de branche zijn we erop gericht u te helpen een vloer te kiezen die generaties lang meegaat en perfect past bij uw woning. We bieden niet alleen deskundig advies, maar zorgen ook voor de installatie en het onderhoud van uw vloeren in Zundert. Moet uw vloer of trap gerenoveerd worden? We zijn er om u bij te staan! Lees verder voor meer informatie over onze diensten bij Excellent Parket.

Parket voor uw woning in Zundert

Parket is een voortreffelijke keuze voor uw woning in Zundert. Deze vloeren zijn bekend om hun lange levensduur en stevigheid. Parketvloeren in Zundert hebben als voordeel dat ze zeer stil zijn; voetstappen zijn nauwelijks hoorbaar. Dit maakt parket de perfecte keuze voor elk huishouden! Bovendien is parket in Zundert geschikt voor vloerverwarming en kunt u kiezen uit traditioneel parket of samengesteld parket. Bij de laatste optie geniet u van een combinatie van een parket toplaag in Zundert met multiplex onderlaag, wat de uitstraling geeft van een vloer van echt hout met de pluspunten van een onderlaag van multiplex.

Dienstverlening voor parketvloeren in Zundert door Excellent Parket

Bij Excellent Parket, dé expert op het gebied van parket in Zundert, adviseren wij met klem om uw gekozen parketvloerte laten leggen door een professional. Uw houten vloer in Zundert kan in diverse patronen worden gelegd, waaronder het verfijnde visgraatmotief of de tijdloze Hongaarse punt. Wij bieden persoonlijk advies om het ontwerp te selecteren dat perfect bij uw interieur past en verzorgen graag de volledige installatie. Dankzij onze jarenlange ervaring verzekeren we een vlekkeloze plaatsing en afwerking bij het laten leggen van uw parketvloer in Zundert. Opteer voor onze installatiedienst en ervaar een zorgeloos traject.

Wij bieden ook een optionele onderhoudsservice. Of u nu hulp nodig heeft bij het reinigen van uw vloer of bij het behandelen van uw parket in Zundert met onderhoudsolie, was of polish, ons team staat voor u klaar. Voor degenen die liever zelf het onderhoud uitvoeren, leveren wij alle noodzakelijke onderhoudsproducten, zoals het verhuur van een boenmachine, om uw vloer blijvend mooi te houden. Voor al uw vragen over installatie of onderhoud, kunt u altijd bij ons terecht.

Vloerrenovatie, wandpanelen en traprenovatie in Zundert met Excellent Parket

Naast het adviseren en installeren van vloeren in Zundert, excelleren we eveneens in het verrichten van renovatiewerkzaamheden, inclusief vloerrenovatie en het plaatsen van wandpanelen. Dit doen we niet enkel voor vloeren, maar ook voor trappen. Zo kunnen we bijvoorbeeld uw trap in Zundert tijdens een traprenovatie voorzien van parket of PVC in combinatie met laminaat, wat naadloos aansluit bij uw vloer en een warme sfeer creëert. Tevens bieden we vloerrenovatie om de duurzaamheid van uw huidige vloer te verhogen en kunnen wandpanelen in Zundert een nieuwe dimensie toevoegen aan uw woonruimte. Onze specialisten staan klaar om u bij te staan met een traprenovatie in Zundert. Bent u geïnteresseerd in verdere informatie of wenst u een afspraak te maken voor vloerrenovatie, het aanbrengen van wandpanelen of andere services? Aarzel dan niet om contact op te nemen!

Ondersteuning bij de keuze van PVC vloeren en laminaat in Zundert

Naast het leggen van traditioneel parket en houten vloeren biedt Excellent Parket ook laminaat en PVC vloeren in Zundert aan. Beide opties zijn uitstekend voor wie op zoek is naar een kosteneffectieve vloeroplossing in Zundert. Een PVC vloer staat bekend om zijn lange levensduur en visuele aantrekkingskracht. In samenwerking met Vivafloors en Douwes Dekker, beide toonaangevende leveranciers, tonen we een breed assortiment aan kleuren, patronen en stijlen. Kies voor een PVC vloer in Zundert van Excellent Parket voor een authentieke look met de mogelijkheid tot trendy designs, zoals het visgraatpatroon. Laminaat in Zundert past bij iedere woonstijl, is duurzaam, stevig en bestand tegen krassen, zorgt voor een goede geluidsdemping en kan zelfs (net als bij vloeren van hout en parket) over vloerverwarming worden geïnstalleerd. Al met al, alleen maar voordelen!

Heeft u meer info nodig over nieuwe vloeren in Zundert of wilt u een afspraak maken? Informeer ons!

Voor advies over vloeren in Zundert kunt u telefonisch contact met ons opnemen of het online contactformulier invullen. U bent hartelijk welkom in onze showroom van dinsdag tot en met zaterdag. Wij komen ook graag bij u thuis om persoonlijk advies te geven. Excellent Parket is er altijd voor u, of u nu interesse heeft in parket, een houten vloer, laminaat, PVC vloeren of traprenovatie in Zundert!

Vragen over parket in rijen? Neem contact met ons op

Wilt u meer weten over parket in Rijen, over andere houten vloeren in Rijen of over een traprenovatie in Rijen? Wilt u een afspraak maken in de showroom of voor een huisbezoek? Neem dan gerust contact met ons op. We staan op dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag met plezier voor u klaar om u te adviseren over vloeren voor uw woning in Rijen.

Met de vloeren van Excellent Parket

Komt uw vloer tot leven

Kom langs in de showroom voor deskundig advies op maat!