Vloeronderhoud

Houd uw vloer in perfecte conditie

Onderhoud aan uw houten vloer, zoals uw houten vloer schuren of uw parketvloer schuren en lakken kunt u het beste laten uitvoeren door Excellent Parket, de specialist nabij Breda. Door goed en consequent onderhoud van uw vloer, houdt u uw vloer in perfecte conditie.

Laat onderhoud over aan de specialist nabij Breda

Zoals het schuren van uw houten vloer

We kunnen ons voorstellen dat u opziet tegen het periodiek onderhoud van uw vloer. Afhankelijk van het gebruik van uw vloer adviseren wij u ieder half jaar de vloer een ‘kleine beurt’ te geven. Dit houdt in de vloer goed te reinigen en daarna te voorzien van een onderhoudsolie, een polish of een waslaag. Wij bieden u de mogelijkheid om dit werk uit handen nemen. Voordeel voor u: een vloer die tijdig en op de juiste manier wordt onderhouden en altijd in conditie is.

Onderhoudsmiddelen

Uw vloer in goede conditie

Om uw vloer goed in conditie te houden is het belangrijk goede kwaliteit producten te gebruiken. Goedkope producten doen meer schade dan goed aan uw vloer. Bij Excellent Parket vindt u voor iedere vloer de juiste reinigings- en onderhoudsmiddelen. En hebben we het niet, dan kunnen we het voor u bestellen. Wij bezorgen ook aan huis! Wanneer u vragen heeft over het onderhoud van uw houten vloeren of het schuren en lakken van uw parketvloer, neemt u contact op met de specialisten van Excellent Parket, niet ver gelegen van Breda. Bel naar 076 5712098. Wij helpen u graag verder.

De grote beurt:

schuren en afwerken

Na verloop van tijd kan het nodig zijn uw vloer een ‘grote beurt’ te geven. Dit houdt in de gehele vloer kaal te schuren en opnieuw af te werken met een olie, lak of hardwax. Het is lastig om daar een exacte termijn aan te hangen. Dit heeft namelijk te maken met het gebruik van uw vloer. Bij een familie met kinderen en huisdieren heeft uw vloer meer te lijden dan bij een alleenstaande. Maar meestal is het eens in de 10 jaar wel tijd om uw vloer te schuren en opnieuw af te werken. Een andere reden om uw vloer te laten schuren door de specialist nabij Breda kan zijn omdat er een schade is ontstaan of omdat u simpelweg een andere afwerking wilt. Bij Excellent Parket ziet uw vloer er na behandeling weer uit als nieuw. En: wij schuren stofvrij!

Met de vloeren van Excellent Parket

Komt uw vloer tot leven

Kom langs in de showroom voor deskundig advies op maat!