Vloerrenovatie

Uw vloer weer als nieuw

Wat als uw vloer niet meer in de allerbeste conditie is? Of als u besluit uw huis uit te bouwen en er een stuk vloer aangelegd moet worden (aanhelen)? Het kan natuurlijk ook zijn dat u (water)schade heeft gehad. Wat uw situatie ook is, Excellent Parket verzorgt uw vloerrenovatie tot in de splinters. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden bij Excellent Parket.

Nieuwe ondervloer

Een vloer bestaat uit meerdere lagen. Het kan zijn dat de toplaag maar ook de ondervloer toe is aan renovatie of vervanging. Bij Excellent Parket hebben wij ondervloeren voor traditioneel parket maar ook ondervloeren voor samengesteld parket, verouderde vloeren, laminaat, PVC en visgraatvloeren.

Een nieuwe ondervloer die past bij vloerverwarming of juist een ondervloer die zorgt voor betere isolatie? Onze experts adviseren u graag over alle mogelijke opties. Neem contact met ons op of kom langs op afspraak in onze showroom op Ambachtsweg 8 in Breda (Bavel).

Nieuwe bovenlaag

Als de ondervloer nog in top conditie is, is het zonde deze te vervangen. In dat geval kunt u kiezen voor alleen een nieuwe bovenlaag. Het kiezen van een nieuwe onderlaag gaat gepaard met de ondervloer die u heeft liggen.

Meer weten over onze houten vloeren? U vindt meer informatie in onze blog. Ontvangt u liever advies over deze mogelijkheid? Onze specialisten voorzien u altijd van een eerlijk advies.

Kosten vloerrenovatie

De prijs van vloerrenovatie is afhankelijk van een aantal punten, namelijk: welk deel van uw vloer gerenoveerd wordt, welk type vloer gerenoveerd wordt en welk materiaal van toepassing is op de renovatie. De kosten zijn natuurlijk ook afhankelijk van het aantal vierkante meter vloer dat gerenoveerd moet worden.

Wilt u de precieze kosten weten voor uw vloerrenovatie? Vraag onze adviseurs wat u kunt verwachten.

Schuren en afwerken

Stofvrij schuren

Wanneer u schade heeft gehad of u een andere afwerking wilt kunnen wij de vloer kaal schuren en opnieuw afwerken. Bij Excellent Parket ziet uw vloer er weer als nieuw uit na behandeling. En: wij schuren stofvrij!

U kunt er voor kiezen om de oude kleur lak opnieuw te laten aanbrengen of een compleet nieuwe kleur lak. Zo kunt u ervoor kiezen de vloer donkerder of juist lichter te maken. Benieuwd naar de kosten? Vraag een offerte aan.

Wanneer kiest u voor aanhelen?

Met aanhelen bedoelen we het aanleggen van hetzelfde stuk parket. Dit kan nodig zijn indien u uw woning bijvoorbeeld besluit uit te bouwen en de bestaande vloer wilt doortrekken. Ook is aanhelen bij schade mogelijk, waarbij een gedeelte van de vloer verwijderd en vervangen dient te worden.

Na het aanhelen adviseren wij u de parketvloer geheel te laten schuren en lakken door onze ervaren parketteurs dichtbij Breda. Dit om kleurverschillen tussen het oude en nieuwe gedeelte tot een minimum te beperken. Wanneer onze professionals bij u zijn langs geweest ziet uw vloer er weer uit als nieuw. Beschadigingen en kleurverschillen zijn compleet weggewerkt.

Wilt u advies van experts over aanhelen? Dat kan bij Excellent Parket! Wij voorzien u van passend en eerlijk advies, zo bespaart u tijd, moeite en geld. Aanhelen is namelijk een stuk goedkoper dan een compleet nieuwe vloer.

Excellent Parket

Vloerrenovatie in Breda

Excellent Parket is gevestigd in Bavel, tegen Breda aan. Bent u in de regio Breda op zoek naar iemand om uw vloer te renoveren? Neem contact met ons op of maak een afspraak om langs te komen in onze showroom. Onze adviseurs staan u graag te woord en helpen u met passend en eerlijk advies.

Wij zijn geopend op dinsdag en donderdag van 10:00-17:00, op vrijdag tussen 13:30-17:00 en op zaterdag van 13:00-17:00. Komen deze tijden niet uit? Neem contact met ons op.

U kunt er voor kiezen om de oude kleur lak opnieuw te laten aanbrengen of een compleet nieuwe kleur lak. Zo kunt u ervoor kiezen de vloer donkerder of juist lichter te maken. Benieuwd naar de kosten? Vraag een offerte aan.